kräftor och prat

Vi har aldrig sedan jag och min man blev ett par hoppat över den årligen traditionen av kräftskiva med våra vänner Jörgen och Inger. Fast vår kräftskiva liknar både jul och midsommar. Köttbullar, sill och prinskorv har haft sin plats de senaste åren. Varför då?Jo för Sören tar max en kräfta sedan är han inte road längre. Fast ikväll blev han nöjd över Västerbottenpajen med kantareller i.

Kvällen till ära invigde vi vår inglasade balkong så här de allra första höstdagarna. Vi trodde nog att vi skulle bli tvungna att sätta på infravärmen, men nejdå. Med alla ljus och och månar blev det riktigt skönt.

Maken hade inhandlat denna vackra måne. Så det var riktigt mysigt när mörkret kom. En som blev glad var Inger, hon gillar kräftfestsmånar.

 

s

Här är herrarna mys. Hattarna på och sen är det bara att bubbla på.
Innan i skildes diskuterade vi återinförandet av protokoll. Vi har alla svårt alla hålla tråden mer eller mindre. Vi halkar in på det mesta och kommer långt ifrån den för stunden aktuella frågan. Idag har vi avverkat allt från kriget i Libyen (Inger har varit där när kriget bröt ut) till livets epoker.
Alltså, nu är vi inne på de existentiella frågorna som vi har med oss här och nu.
Så här trött blir Jörgen av detta prat. Men vilka timmar. Vänner är så skönt att ha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0