ingen ångestattack

 

Just i det vädret har min syster åkt hem till Floda i Lerums kommun. Det är lite långt till min syster men desto roligare när vi träffas för allt blir så intensivt. Att bo tillsammans med hennes familj är helt smärtfritt då både min syster och min svåger är så otroligt hjälpsamma och snabba att se vad som måste göras. Finns ingen annan som det går så smidigt med så länge som en vecka.

Fick veta alldeles nyss att de kommit hem välbehållna trots det svåra bilförhållandena. När de åkte började vi att tvätta alla sänglinnen och allt annat som blivit liggande när vi haft sportlov. Har till och med oljat in våra (läs mina) köksbänkar av ek med paraffinolja. Lite jobbigt att ha dessa som måste behandlas då och då men fina blir de.

Försökte få min man att spika upp lite fototavlor från Egyptenresan men han var för hungrig. Risken är väl nu efter maten att han blir för trött. Fast egentligen var jag på väg att spika upp dem själv men då kom han väldigt snabbt eftersom han är tavelspecialisten. Oj vad vi får kompromissa tufft ibland. Det är jobbigt. Resultatet blir lite av mig och lite av honom. Ibland blir det faktiskt bättre än om en av oss hade bestämt själv.

Halv tre var vi ner till friskis efter en veckas slalom. Vi sade båda två till varandra efteråt att vi kände oss helt tomma på energi. Plus att jag tyckte att jag hade lite ont i halsen. Måste vara rädd om mig nu när det är fyra veckor kvar till Portugal och träningsläger med sonen, Gasellen min.

Det blir första kvällen utan ”gin rummy” vilket vi spelat hela veckan. Det gick inte så bra för mig. Mats hade en bra rummy vecka, vilket han gladeligen påminde oss om. Ja Sören kaxa sig lite han med. De är liksom så dom gör.

Har inte fått någon ångestattack än, vilket jag fick efter en vecka tillsammans med min syster på Öland när hennes familj och ungarna åkte hem. Det blev så tomt. Nu känns det helt OK.


Kommentarer
Postat av: Marie

Har du inte abstinens nu då, då du inte får spela "gin rummy"?

Häftigt att göra tavlor av Egyptenmotiven, blev ju några riktigt fina bilder där.

2010-02-20 @ 23:03:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0