jeepsafari, hur kul som helst

Anna, jag och Emil i bakgrunden i vår jeep. Denna dagen är det stora äventyret en jeepsafari över ön och målet är tvillingsjöarna vid Sete Cidades. En av de stora vulkarnerna av det 350 vulkaner som finns på ön Sâo Miquel.
Samma gäng igen kan tänkas. Vilken utsikt! Emil fotograferna kanske bildens fotograf Sören.
Oj, oj det verkar vara lite guppigt i vägen. Mia och Urban började sin tur bak i jeepen. Men Urban blev tvungen att flytta fram till vår tysta och försynta chaufför!! Nej, tyst var han inte. Kunde ord döda hade vi varit begravda allihopa. Fast han blev bättre på slutet.
Här syns chauffören lite bakifrån. Kolla vägen, här är den fin. Ofta var det stup på båda sidor som gav oss hisnande upplevelser och höjd-rädsla.
Så här fin var jeepen. Det är vårt resesällskap Ulfs förtjänst av vi fick fler bilder från denna safari. Våran kamera tvärdog när batteriet var slut.
Innan vi kom fram till tvillingsjöarna blev det ett stopp vid fiskebyn Mosteiros. Bilderna kan inte berätta hur det var att doppa sig här. Det är en varm källa i anslutning till Havet vilket inte är särskilt vanligt. Det var inte lite varmt. Ju närmre klippväggen och botten vi simmade desto varmare blev det. vid riktigt lågt vatten är här så varmt att det är omöjligt att bada.
Naturen runt den varma källan.
Jaadu Mia, tackar jag jag dig för att du tog kort med vår kamera eller vad pratar vi om? Eller väntar vi helt enkelt bara på att killarna byter om? Varmt var det i alla fall både i vattnet och uppe på land. Nu är vi nog redo att bege oss uppför den slingrande vägen för att blicka ut mot tvillingsjöarna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0